REČ DIREKTORA

Abela Pharm d.o.o. je osnovana kao kompanija za razvoj i proizvodnju farmaceutskih proizvoda visokog kvaliteta. Kompanija promoviše pre svega stručnost, modernu organizaciju posla i timski rad.  U sve što radimo, a posebno u uvođenju novih, kvalitetnih i konkurentnih proizvoda, ulažemo izuzetni  entuzijazam i energiju. Sve što smo uradili nameravamo da unapređujemo, menjamo, poboljšavamo, razvijamo u narednim godinama u skladu sa očekivanjima i potrebama naših klijenata.

 

Za kompaniju Abela Pharm ne postoje prepreke već samo izazovi na koje možemo da odgovorimo svojim znanjem, iskustvom i snagom. Naš rad je zasnovan na sledećim principima:

Društvena odgovornost

U najvećoj meri posvećeni smo očuvanju zdravlja, odgovorni prema korisnicima naših proizvoda i usluga.

Poverenje

Naš dalji razvoj zasnovan je na unapređenju međusobnog poverenja sa našim klijentma kroz zajednički i transparentan rad.

Kvalitet

Kako bi se ostvarila dodatna vrednost za naše korisnike, partnere i zaposlene u potpunosti smo posvećeni dostizanju najvišeg kvaliteta naših proizvoda i usluga.

Liderstvo

Postavljamo visoke standarde i da unapređenjem znanja i veština budemo oslonac svim zainteresovanim stranama, kao i da modernim rukovođenjem osiguramo potpuno ostvarenje vizije.

 

 

„ Da se opravda poverenje korisnika.“ Dr sci. spec. farm. Davor J. Korčok - Generalni direktor
AbelaPharm.rs koristi kolačiće kako bi perosnalizovao sadržaje i analizirao posete. Poštuje pravila politike privatnosti.
Više informacija Ok